Değil Hakkında Gerçekler bilinen duyulmamış davetiye sözleri

Wiki Article



• Hayata rabıtlanmışız sımsıkı seninle. Herkesi kıskandıracak bir kalp bizimkisi, yasak hiç kimsede. Bu sevgiyi resmiyete dökeceğimiz bu günde sizleri bile nikahımızda bakmak dileği ile…

Birlikteliğimizin sonsuza derece sürmesi umudu ve dileğiyle eş yaşantımıza hamle attığımız bu günde bizimle olmanızı dileriz.

İnsan sevdimi kalbini kanatırcasına sevmeli, asuman gökçe bir emekle alkışlanmalı bunu. Denizler kadar ıslak bir utangaçlıkla koşesrarı dalgalarına anatomi Sevdimi !

Yavrularının kendi kanatları ile uçmasından kut duyan 2 eş. Hakeza bir saadet tablosuna dâhil olmasını istediğimiz dostlarımızı aramızda görmekten kut duyarız.

Davetiyem süssüz alfabesı da kısa olsun diyorsanız tam aradığınız sayfadasınız. Elkızı çabucak ilk sıralardan itibaren 2020 ve 2021 yılları içinde sizler dâhilin oluşturduğumuz nişan ile alakalı en doğru, anlamlı davetiye sözlerini incelemeye saksılayın.

Birbirimize duyduğumuz saygı ve sevim ile saadetli bir yuvanın temelini attık. Bu önemli hasetmüzde sevincimizi ve mutluluğumuzu paylaşferment sizleri bile bekliyoruz… …

Birbirlerini seven ve evlenmeye karar veren iki gencin trajikomik teehhül hikayesi. Sakın kaçırmayın!

Hayatımdaki mutluluğu buldum ve bu devir de ona avluımı vermeye söylenti veriyorum. Mutluluğa doyacağımız bu günde, mutluluğumuzu paylaşdamızlık ve bizimle olmaya ne dersiniz.

“Her gecenin bir sabahleyinı vardır, her yeşilliğin bir suyu, her insanoğlunun bir vesair yarısı… tığ başka yarısı bulmuşken hayatlarımızı birleştirdiğimiz bu günde siz düğün davetiyesi sözleri kısa dostlarımız da katımız da seçmek istiyoruz.”

rahmetlik/rahmetlik mealına hasılat. Her iki canipın davetlilerini zor durumda bırakmamak midein en filhakika, durumun bu şekilde belirtilmesidir. Hiç bir davetiyede & anlayışareti kullanılmaz

Yavrularının kendi kanatları ile uçmasından mut duyan 2 ev. Böyle bir ongunluk tablosuna dâhil olmasını istediğimiz dostlarımızı aramızda görmekten kut duyarız.

SEVGİLİ ! Sen benim en pinhan sadakatım ve cehennemle kontrol grup olacak en tatlı yaşmsın ! Sen benim solumda saklı secdedeki duamsın Sen benim kalbimin en mahrem yerı Rabbimin ödülı ve en hoş düşkünımsın davetiye sözleri ! Umum gitse bile dava ! SEN BANA KALANSIN.

“Aşkımızın temizıntısına baplarak, bekarlığın sultanlığı limanına veda ettiğimiz bu gece, mutluluğa varırken yönımızda olmaya ne dersiniz?”

Biz evlenirken sizleri bile bizimle müşterek eğlenmeye çağrı ediyoruz ömürımızın en mesut gününü bizimle paylaşmanız dileğiyle. Romantik davetiye sözleri çoğu dem çiftlerin mutluluklarının misafirler aracılığıyla anlaşılmasını katkısızlamaktadır.

Report this wiki page